Byggingen av «nye» Nøgne Ø godt i gang

Nøgne Ø har kommet seg etter flommen som oversvømte bryggeriet i midten av september. Nå reiser det nye bryggeriet seg ved Gamle Rygene kraftstasjon i Grimstad.

Byggingen av «nye» Nøgne Ø godt i gang

Nøgne Ø har delt noen bilder med Ølportalen som viser progresjonen i byggingen av det nye bryggeriet. Fundamentet til det nye bryggeriet er nå på plass, og arbeidene med å få opp bygget er i full gang. Det nye bryggeriet er planlagt ferdigstilt i løpet av sommeren neste år. Hvis alt går etter planen blir det åpningsfest i august 2016.

Selve byggearbeidene på det nye bryggeriet har ikke blitt forsinket på grunn av flommen som rammet Sørlandet tidligere i høst. Som en konsekvens av flommen, har imidlertid Nøgne Ø valgt å legge det nye bryggeriet høyere i terrenget. Under flommen ble bryggeriet oversvømt og produksjonen måtte stanses fullstendig.

Du kan bla i bildene med å klikke på pilene eller sveipe mellom dem.

Skriv en kommentar