Ny ølbutikk i Oslo

På Majorstua i Oslo har det kommet en ny butikk for ølinteresserte.

Ny ølbutikk i Oslo

Eierne av Drikk Godt, Jostein Wang (t.v.) og Tommy Fredholm, inviterer til en hyggelig ølhandel på Majorstua i Oslo.

I Vibes gate på Majorstua i Oslo har det dukket opp en liten spesialbutikk for øl. «Drikk Godt» satser på kvalitetsøl både fra Norge og fra utlandet. For øyeblikket er hyllene fylt med øl fra blant andre Kinn, Nøgne Ø, Eiker Ølfabrikk, Haandbryggeriet, Ægir og Sagene. Planen er å stadig utvide tilbudet i butikken.

– Vi vil smake oss frem til hvilke øl vi tar inn i butikken. Vi vil unngå å ha det samme som dagligvarekjedene og skygge unna det mest kommersielle. Vi satser på kvalitetsøl og et bredt utvalg, forteller eier og daglig leder Jostein Wang til Ølportalen. Butikken har nå vært åpen i to uker, og har allerede fått entusiastisk respons fra folk i nabolaget. Wang er veldig glad for den gode responsen, men understreker at butikken er til for alle som ønsker å prøve noe nytt. Det jobbet også med en nettløsning hvor kunder vil ha mulighet til å bestille øl som pakkes klart for henting i butikken. – På den måten slipper folk å stå i kø, forklarer Wang.

Wang er selv utdannet sommelier og interesserer seg naturlig nok for kombinasjonen av mat og øl. Han tar gjerne imot spørsmål fra kunder om hvilket øl som kan passe godt til en aktuell matrett. Det er også planer om å starte opp ølsmakinger. – Vi har et lokale ved siden av butikken som kan brukes til smakinger, og vi har planer om å få dette i gang i løpet av kort tid, forteller Wang.

Vis 2 kommentarer

  1. Jeg vil gjerne bli listet for utsendelser av nyheter m.m.
    Også gjerne info om prøvesmakinger o.l.

    På forhånd takk,
    Egil Wilhelms.

    1. Vi anbefaler å ta kontakt med Drikk Godt på Facebook for å få eventuelle nyhetsbrev fra dem. Ølrelaterte arrangementer kan du også finne her på Ølportalen.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.