To ferske IPAer på Vinmonopolet

At IPA er best fersk er de fleste enige om. Her får du et tips om en blodfersk og en som hevdes å ha blitt bedre ved lagring.

To ferske IPAer på Vinmonopolet

«Don’t Mention The Hops» er et samarbeid mellom Kinn og Cap, og alle fans av John Cleese bør ha en idé om hvor navnet stammer fra. Den sammen fansen vil nok heller ikke bli overrasket over å få opplyst at det kun er brukt tysk humle i dette ølet. Noe som mildt sagt er temmelig uvanlig i en IPA.»Don’t Mention The Hops» var i utgangspunktet laget kun for festivaler og enkelte serveringssteder, men nå blir den altså tilgjengelig via tillegsutvalget (derav tittelen fersk i overskriften.) Bryggeren selv, Espen Lothe, hevder at den nå er bedre på smak enn da den var fersk og han er ikke kjent for å spre om seg med slike utsagn uten at han faktisk mener det.

Det har ogs kommet oss for øret at Lindheim Ølkompani tappet «Nacho Libre» på onsdag og at denne gikk direkte til Vinmonopolet. Noe som skulle bety at humlehoder skulle ha en bra mulighet for å få tak i en av landets beste IPAer i blodfersk utgave. «Nacho Libre» er et øl Lindheim første gang brygget sammen med amerikanske Pizza Port, noe som klart viser igjen i humleprofil og smak.

Bestilling og henting på lokal Vinmonopol er å anbefale for begge disse om du ikke er overbevist om at ditt lokale polutsalg allerede har tatt inn den du er interessert i.

Vis 3 kommentarer

 1. Når kommer «Don’t Mention The Hops» på polet?

  1. Etter å ha sjekket har vi fått vite at følgende pol utsalg har den inne eller vil få den inn.

   Ulsteinvik
   Trekanten
   Ullevål Stadion
   City Nord Bodø
   Skøyen

   Det kan ha blitt flere etter at vi sjekket.

 2. Det hadde sneket seg inn en liten feil artikkelen.
  «Don’t mention the hops» er tilgjengelig i tillegsutvalget og ikke bestillingsutvalget.

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.