Livesmaking av lanseringen til ølpolene

Per Øyvind Arnesen liveblogger fra lanseringen til de nye «ølpolene».

Livesmaking av lanseringen til ølpolene

Fredag 11. mars åpner Vinmonopolets nyeste satsning på ølfronten, de såkalte «ølpolene» på Kvadrat i Sandnes og i Bankkvartalet i Trondheim. Disse utsalgene selger ikke bare øl, men er vanlige polutsalg med en ekstra stor ølavdeling. Avdelingene har plass til ca 400 typer øl, og de kommer til å lansere nyheter annenhver fredag. Øl er ferskvare, slik at det lanseringene vil være det som er tilgjengelig i markedet der og da.

På åpningsdagen vil det lanseres rundt 100 øl, Ølportalens utskremte medarbeider får smakt på 45 av de på pressesmakingen tirsdag 8. mars. Smaksnotatene blir publisert fortløpende nedenfor tirsdag fra kl. 9, følg med, følg med!

Smakingen er nå avsluttet. Det blir mye godt på fredag, og spennende å se hva som kommer i spesialbutikkene.

Vis kommentar

  1. Denne anmeldelsen har en astringent og melen geitesødme med lettere ettersmak av fenoler og PMS…jeg mener DMS. Fersk kornhams og funky aromaer til tross, anmelderen beveger seg til stadig over i det vinøse, parodiøse. Vel nok skjer dette live, med kort tid på å formulere seg, men slik den nå står, så flasser emaljen av tennene, og øynene mine fylles med tårer. Leses helst over vasken, med Google tilgjengelig, og godta at betegnelser på konsistens fritt blir brukt om ettersmak hos væske. 31/69

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.