Er du klar for What’s Brewing?

Billettene til What's Brewing legges ut og det kjøres "Launch Party".

Er du klar for What’s Brewing?

I morgen, torsdag 31. mars, legges de første billettene til What’s Brewing ut for salg. I første omgang er det snakk om 100 Early Bird Pass til redusert pris. Disse vil være tilgjengelige på Linticket fra klokken 12:00. Det er forventet at det blir utsolgt temmelig raskt, men neste mulighet er allerede klokken 14:01, samme dag. Da legges resten av både festivalpass og dagpass ut. 

Billettprisene i år er som følger:

Day pass (2 sessions):            535,-
Early bird pass (4 sessions): 820,-
Festival pass (4 sessions):     895,-

Alle bryggeriene til festivalen er ennå ikke helt bekreftet og de ønsker derfor å holde listen for seg selv en liten stund til, men det lille vi har fått se borger for at kvaliteten blir høy som i fjor.

Launch Party

I forbindelse med billettlanseringen holdes det og Launch Party. Dette skjer selvsagt på ØST og festivalen tar over kranene og kobler opp øl fra en del av bryggeriene som kommer. Mer info om dette finner dere i vår arrangementskalender.

Skriv en kommentar