Crowdfunding for growler filling

Crowdfunding kan brukes til så mangt, f.eks. til å få i gang en ølbutikke med growlerfylling.

Crowdfunding for growler filling

Vi ser fra tid til annen at det dukker opp ølrelaterte crowdfounding-prosjekter. Prosjektene har gjerne litt høytsvevende planer om nye oppfinnelser, som i manges øyne er mer morsome konsepter, heller enn at de kommer til å bli nyttige eller lønnsomme produkter.

Little Brother er en av landets aboslutt minste bryggerier og deres crowdfounding er også så jordnær som det er mulig å få det. De har rett og slett satt opp et prosjekt som dreier seg om å få bygget en butikk for fylling av growler og flaskesalg. Selve gjennomføringen og holdt på lavbudsjett. De ønsker å lage innredningen selv og gjøre det meste av arbeidet selv, men trenger penger til materiell og ikke minst 10 linjer for fylling av growlere. I tillegg planlegger de å til en hver tid ha 100 forskjellige flaskeøl tilgjengelig.

Når dette legges ut er det 11 dager igjen av prosjektet og de mangler rundt 90.000 av de 150.000 de prøver å få inn.

Sjekk ut prosjektet og se om det frister å være med på, enten for å få en growler-fyllestasjon i Oslo eller for å få klørne i noen av belønningene de lover for dem som bidrar.

Skriv en kommentar