Blir du Norges beste hjemmebrygger?

Påmeldingen til NM i hjemmebrygging har åpnet og du kan nå sende inn øl til konkurransen.

Blir du Norges beste hjemmebrygger?

Norbryggs årlige konkurranse om å bli landets beste hjemmebrygger har åpnet. Konkurransen går ut på å brygge typeriktige øl ut fra Norbryggs typedefinisjoner. Man kan delta i klasser som lys lager, mørk ale og lignende. Alle påmeldte øl blir smakt på av sertifiserte øldommere, og man får dommerskjema med kommentarer tilbake.

Vinnerne i hver av klassene får sponset reise og opphold på Norbryggs Hjemmebryggerhelg i Trondheim, der utenlandske stjerner som Jamil Zainasheff, John Palmer og norske øl-forskere og bryggere har foredrag. Dette skjer 21. og 22. april. I tillegg får topp 3 deltagelse i Skandinavisk mesterskap og tur til finalen i København. Tradisjonen tro vil Norgesmesteren få brygget ølet sitt hos Nøgne Ø det kompromissløse bryggeri i Grimstad.

Se Norbryggs hjemmesider for påmelding!

Skriv en kommentar