Gultating Trondheim til nye lokaler

Gulating Trondheim måtte for noen uker siden begynne jakten på nye lokaler. Nå har de funnet en løsning de er svært fornøyd med.

Gultating Trondheim til nye lokaler

Da Mathallen i Trondheim la ned driften mistet først Gulating en samarbeidspartner. Deretter levde de litt i uvisshet før det ble klart at dagligvareforretningen som skal inn i lokalene mener de hadde bruk for hele lokalet selv, eller ser en ølbutikk mer som en konkurrent enn kilde for flere kunder.

Uansett begynte jakten etter nye lokaler og de som mener trøndere er trege må nok se seg motbevist her, for 2 uker etter varsel om at de måtte flytte var nye lokaler funnet og allerede 23. mars, en måned etter «utkastelsen» åpnes dørene i det nye lokalet.

Den nye plasseringen for Gulating Trondheim blir i kjøpesenteret Byhaven sentralt i Trondheim. Til Ølportalen sier kjøpmann, og vår tidligere redaktør, Tommy Holen Helland:
– Dette blir omtrent som å komme hjem. Her er vi omgitt av butikker som kompletterer oss, og vi håper på at dette vil åpne våre kunders øyne for god mat i like stor grad som det vil gjøre Byhavens eksisterende kunder mer våken for hvor mye godt og spennende øl som finnes på markedet.

Gulating Trondheim var den tredje butikken som åpnet i Gulating Ølutsalg kjeden, som nå har utsalg i en rekke byer i Norge.

 

Tommy Holen Helland er en sann, ekte og glad ølentusiast. Her fra en studietur et sted i Norge. (Foto: Godt i Glasset) Hugo Ivan Hatland

Skriv en kommentar