Klar for 10. gang

Denne helgen er igjen tid for Grünerløkka Mikrobryggfestival. Det er 10 gang og festivalen er større og mer spennende enn noen gang.

Klar for 10. gang

Det som Kjetil Johnsen startet i Parkteateret for ti år siden har utviklet seg til en en av landets mest kjente og anerkjente ølfestivaler, og har nå funnet sitt permanente hjem på Grünerløkka. Mens de den gang var tre bryggerier (Nøgne Ø, Haandbryggeriet og Ægir) kan en nå skilte med 20 spennende bryggerier fra inn- og utland.

Nytt av året er at en kan snike seg forbi sjetongkøen ved å betale med Vipps. Her er det satt opp egen bryggierimeny, og om dette fungerer ser vi ikke bort fra at vi får se det på flere ølfestivaler fremover.

Deltagende bryggerier er:

7 Fjell
Ægir
Amundsen Bryggeri
Austmann
Bådin
Ballast Point
Borg Brugghús
Cervezas Althaia Artisana
Eik & Tid
Haandbryggeriet
Hawkshead
Kinn Bryggeri
Lervig
Lindheim Ølkompani
Monkeybrew
Nøgne Ø
Qvart Ølkompani
Toccalmato
Voss Bryggeri
Wild Beer

Skriv en kommentar