Nytt på flaske fra Berentsens

Mens noen bryggerier gjør store nummer av bortimot alt de foretar seg, jobber andre jevnt og trutt og produserer godt øl uten de alt for store faktene. Et av disse er Berentsens Brygghus, som nå har lansert to nye øl på flaske.

Nytt på flaske fra Berentsens

De to ølene Berentsens nå lanserer på flaske har vært tilgjengelige tidligere, men da bare på fat.

Panther 33

Den gang Panther 33 ble lansert på fat ble den for mange en fin liten sommerflørt. I motsetning til andre sommerflørter kom denne tilbake, og nå kan du ta den med deg hjem.
Panther 33 er en Berliner Weissen med norske bringebær. ABV er på 3,7% og dermed bør den være tilgjengelig i dagligvarebutikker, i alle fall i Rogaland, og på spesialbutikker for øl.

Jeg har ikke smakt den, men den bør etter aller solemerker passe godt til slike fine sommerdager vi har hatt i det siste eller til 17. mai-frokosten.

 


 

Catcher in the Rye

For første gang har Berentsens tappet sil belgiske trippel på flaske. Dette er imidlertid ikke helt det samme ølet som tidligere har vært tilgjengelig på fat. De har lagt til litt rugmalt og «en neve» eikerøkt hvetemalt. Dette skal gi «en kompleks og fyldig smak, med en tørr avslutning».
Den er 9,4% og dermed tilgjengelig på Vinmonopolet.

Jeg har heller ikke smakt denne, men er nå på vei ut dørene for å sikre meg en flaske til 17. mai.

 

Skriv en kommentar