Øl på bensinstasjonen

Hadde det ikke vært greit med øl på bensinstasjoner? Fylle bensin og hente seg noen friske kalde til å nyte på terrassen i samme slengen?

Øl på bensinstasjonen

Det har vært diskutert lenge og nå blir det virkelighet. Man kan endelig handle øl på bensinstasjonen. Det er imidlertid en liten ulempe med det hele. Det gjelder bare i Grimstad og bensinstasjonen er nedlagt. Pumpene står der riktignok fortsatt, men nå bare som betalingsautomater. Der det tidligere ble solgt brus, pølser og tennplugger skal det nå selges øl. Øl fra Nøgne Ø.

Det er snakk om en såkalt pop opp butikk. Et fenomen vi kjenner best fra store byer i utlandet, men nå har Nøgne Ø valgt å ta det til brygge-metropolen Grimstad. Bryggeriet jobber hardt med å få åpnet butikken på mandag, men er i øyeblikket ikke overbevist om at de rekker dette, men før vi skriver torsdag lover de at det skal være mulig å handle øl i den gamle Shellstasjonen i Smith Petersensgate 7. Åpningstider blir 10:00 – 18:00 og butikken vil vare like lenge som skolens sommerferie.

I tillegg til hele Nøgne Øs sortiment av «butikkøl» (<4,7%) vil de være mulig å kjøpe brus fra nyoppstartede Grimstad Brusfabrikk og ikke minst vil butikken være startpunkt for omvisninger på bryggeriet. En kan ganske enkelt kjøpe billett til omvisning i butikken, hoppe på den daglige oppsatte bussen klokken 12:45 og få med seg en trivelig omvisning på et av landets beste bryggerier. Når bussen så leverer de omviste tilbake til samme sted har de knappe 100 meter å gå opp til Apotekergården, der det er både mat og mer øl å få kjøpt.

Skriv en kommentar