Heder og ære til Aust-Agder

Sølv og bronse til De Tvende.

Heder og ære til Aust-Agder

Vi som er litt over snittet interessert i øl vet at det brygges godt Arendals Bryggeri. De har bare en lei tendens til å sette andre bryggeriers (og «bryggeriers») etiketter på det de brygger og dermed også gi andre æren. De av dem som jobber med det lille bryggeriet har imidlertid noe friere tøyler og brygger mer for eget varemerke: De Tvende. Nå har de vært ute i verden og hentet bevis for at de vet hvordan øl skal brygges.

De Tvende kom hjem fra International Beer Challenge med fire medaljer.

I kategorien «Ale» fikk de sølv for «Store Torungen», en IPA på 7,0%
og i samme kategori fikk de bronse for «No Excuses, All Apologies», en NEIPA på 6,0%

I tillegg fikk de priser for design for de samme to produktene. Sølv for «Store Torungen» og bronse for «No Excuses, All Apologies».

Fra samme konkurranse kom Nøgne Ø det kompromissløse bryggeri hjem med sølv for «New World Hoppy Lager» (4,5%), som naturligvis var listet i kategorien «Lager» og bronse for «Hystrix Saison – Lime Infused Ale» (6,0%) i kategorien «Flavoured Beer».

Etter det vi kjenner til deltok ingen andre bryggerier enn disse to fra Aust-Agder i årets konkurranse.

«New World Hoppy Lager» er tilgjengelig på de fleste dagligvareforretninger, mens de tre andre er tilgjengelige på Vinmonopolet.

Vis kommentar

  1. Da er det bare å gratulere! Har sett disse i butikken, men ikke tatt meg råd til å ta med hjem. Nå som det har blitt en prisvinnende øl, er det vel på tide å prøve!

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.