Ny sjef i Mack

Etter 20 år i sjefsstolen trekker Harald Bredrup seg tilbake.

Ny sjef i Mack

Mack melder at Harald Bredrup har valgt å tre ut av rollen som administrerende direktør etter nesten 20 år i stillingen. Han overlater roret til Roger Karlsen, som frem til nå har vært kommersiell direktør i bryggeriet. Etter 142 år får bryggeriet da sin første direktør som ikke tilhører  eierfamilien. Harald Bredrup fortsetter som daglig leder i morselskapet Ludwig Mack AS.

Roger Karlsen er utdannet ved Norges Handelshøyskole og har i tillegg forsvarets befalskole. Han har vært i Mack-systemet siden 2010. Han sier følgende om oppgaven som venter: «Jeg er veldig glad for at styret valgte å satse på en intern kandidat til stillingen som leder for selskapet. Det betyr kontinuitet og fullt fokus videre på vår strategi, som selskapet har jobbet etter i lang tid.»

Styreleder Leif Atle Viken uttaler: «Styret er trygg på at selskapet med den nye arbeidsdelingen mellom Roger og Harald vil få mer ut av det store potensialet som ligger i selskapet. Både ledelsen, styre og eiere har en klar forventning om at man allerede i 2020 vil se konkrete resultater av arbeidet.»

Vi i Ølportalen ønsker Karlsen lykke til i den nye jobben og følger spent med på om han klarer å gjøre noe med røde tallene på bunnlinjen de to siste årene og ikke minst om Mack endelig kvitter set med det totalt misvisende «Verdens nordligste bryggeri».

Skriv en kommentar