Monkeybrew søker brygger

Er du brygger, eller går du med en brygger i magen? Nå har du muligheten til å få jobbe i et av landets mest spennende bryggerier.

Monkeybrew søker brygger

Monkeybrew, i Trondheim, er på jakt etter en brygger. En vikar mens brygger Pål er i pappaperm, fra januar til mai, men det snakkes allerede om mulig forlengelse. Det er viktig å understreke at en ikke blir alene om ansvaret. De to andre «monkeyene» vil være til stede som vandrende leksikon.

Hos Monkeybrew brygges det på et 2000 liter oppsett. De har 4 stk 2000 liters tanker og 4 stk på 1000 liter. I tillegg har de et spennende surølprogram med en foeder, tre gjæringstanker og en del eikefat. Mye skjer manuelt, eller ekte craft som det og kalles, men de har tatt steget inn i boks-alderen.

Søknad kan sendes via Facebook.

 

Skriv en kommentar