5 julegavetips til ølnerden som har alt

Det er bare 14(!) dager igjen til selveste julaften, og det begynner å bli knapt med tid for julegavehandlingen. Så selvfølgelig handler ALLE julegavene sine nå. Så hva skal du til ølnerden som har alt lurer du på? Vel, her er fem tips til hva du kan gi vedkommende.

 

  1. Billett til Norsk Ølfestival – Uansett hvor dedikerte ølnerden du gir gave er, har personen ikke smakt ølene på denne festivalen, for dette er nemlig Norges største hjemmebryggerfestival. Her skal publikum skal kåre sine favoritter blant øl, mjød og cider og her kommer de beste av de beste innen norsk hjemmebrygging. Dett er et fantastisk morsomt og velsmakende arrangement.
  2. Ølsmaking – Det finnes mange øl, mange historier og mange bryggerier. Hva med å gi flere av disse på en gang? En ølsmaking finner man både hos bryggerier og utesteder, men det er også mulig å booke smakinger på bedrifter som Ølakademiet og YouWish. Man kan aldri få nok ølkunnskap!
  3. Ordentlige ølglass – Gode øl fortjener gode glass, og slik er det spesielt for ølnerder. Det finnes mange gode glass på markedet, og en av de første til å utvikle ølglass til håndverksøl var Speigelau. De lagde et ølglasssett med fire forskjellige glass, en opplevelse i seg selv. Men også norske glassverk har laget gode glass, slik som Hadeland Glassverk sin ølglass serie.
  4. Flybillett til Brussel – En flybillett koster ikke all verden i disse dager, og med en tur til Brussel kan du få alt du måtte ønske som ølelsker: en av verdens beste surølsbryggerier, en av verdens største ølbarer, fantastiske ølrestauranter, en av verdens beste surølsbarer og så mye mer.
    Bon voyage!
  5. Gavekort på Vinmonopolet – Om ikke noen av disse passer, så kan du ikke gå feil med et gavekort på Vinmonopolet. For om du kjenner en ølnerd så har nok den nerden vært godt nede i lommeboken nå før jul, slik at et gavekort kommer godt med til nyhetslanseringen i januar.

Skriv en kommentar