Bådin søker selger/eventansvarlig!

Nord-Norges fremste bryggeri er i rivende utvikling og får stadig mer å gjøre. De trenger derfor flere folk, og er på utkikk etter en omgjengelig og initiativrik person som kan løfte merkevaren ytterligere opp og frem.

Bådin søker selger/eventansvarlig!

Bådin er en liten bedrift, og det forventes at du innimellom må gi en hånd i produksjonsarbeidet i bryggeriet. Personen de ser etter må ha en genuin interesse for smaksrikt øl og kunne forfekte Bådins verdier i alle offentlige sammenhenger. Du må ha førerkort, minimum klasse B, evne å jobbe selvstendig og sammen med andre. Du må ikke være redd for å ta i et tak når det trengs. Lønn etter avtale – kronisk trivelig arbeidsmiljø.

Er du personen Bådin ser etter?
Send søknad med CV til andreas@baadin.com

Søknadsfrist 21. januar 2020.

Arbeidsoppgavene vil være varierte. Først og fremst skal personen de søker etter booke inn og avholde events i bryggeriet: Fra ølsmakinger med små grupper til større arrangement. I tillegg vil en sentral oppgave være å utøve aktivt salg mot nye og eksisterende kunder i Bodø og omegn.
Det må påregnes ettermiddag/kvelds/helgearbeid.

Bådin på Facebook

 

Skriv en kommentar