Lervig satser stort

Etter å ha opplevd en stor vekst de siste årene, gjør Lervig nå en kraftig utvidelse av staben. Med nye nasjonale listinger, utvidede prosjekter og fremtidsrettede målsettinger, ser 2021 ut til å bli året da bryggeriet tar nye steg oppover den norske ølhimmelen.

Lervig satser stort

Det var mang en ølentusiast som hevet øyenbrynet, da Stavangerbryggeriet lyste ut hele fem nye stillinger i starten av april. I følge stillingsannonsen skal hele Norge dekkes med nye salgesrepresentanter, og markedssjef Børge Heskestad bekrefter at dette er en av de største satsningene bryggeriet har gjennomgått.

Børge Heskestad, markedssjef i Lervig.

«Siden 2019 har vi jobbet målrettet med en flertrinnsrakett, en platform som vil være med på å skape en bedrift som kan være med å utfordre de store, på en bærekraftig måte uten å gå på kompromiss med kvalitet» sier Heskestad til Ølportalen. Han har selv lang fartstid i bransjen, noe som har vært med på å gi Lervig ny giv spesielt mot Vinmonopolet og dagligvare. Og det er sistnevnte som vil være katalysator for nyansettelsene, da Lervig Pils nå får nasjonal grunnlisting i hele Coop systemet. Dette er et kjempeskritt selv for et bryggeri av deres størrelse, men han er klar på at dette bare er nok et steg i «raketten».

«En listing hos Coop er kjempeviktig for oss, og det å øke staben vår vil være et viktig grep for å håndtere denne. Men det vil også gi oss mulighet til å ta enda bedre vare på eksisterende kontakter, og ikke minst re-etablere gamle kontakter og markeder for Lervig» avslutter Børge.

Bryggeriet lanserte åpnet i 2019 bryggeripuben Lucky i Bergen 2019. I 2020 utvidet de salget fra ølutsalget sitt «Lervig Canteen», til å også omfatte netthandel og hjemkjøring i fire av landets største kommuner.. De åpnet samme året bryggeripuben Lervig Local i Stavanger, og om ikke lenge lanserer de også Lervig Rackhouse, deres dedikerte fatlagrings konsept.

Den kommende stjernen til Lervig, som skal ut til samtlige Coop butikker i landet.

Vis 2 kommentarer

  1. Fantastisk det Lervig med Anders , Mike og Stein Erik i spissen får til
    Lykke til videre på ferden

  2. Jeg har aldri prøvd Lervig, hvis det smakte så godt som du sier, må jeg prøve det

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.