Lervig satser stort

Etter å ha opplevd en stor vekst de siste årene, gjør Lervig nå en kraftig utvidelse av staben. Med nye nasjonale listinger, utvidede prosjekter og fremtidsrettede målsettinger, ser 2021 ut til å bli året da bryggeriet tar nye steg oppover den norske ølhimmelen.

Lervig satser stort

Det var mang en ølentusiast som hevet øyenbrynet, da Stavangerbryggeriet lyste ut hele fem nye stillinger i starten av april. I følge stillingsannonsen skal hele Norge dekkes med nye salgesrepresentanter, og markedssjef Børge Heskestad bekrefter at dette er en av de største satsningene bryggeriet har gjennomgått.

Børge Heskestad, markedssjef i Lervig.

«Siden 2019 har vi jobbet målrettet med en flertrinnsrakett, en platform som vil være med på å skape en bedrift som kan være med å utfordre de store, på en bærekraftig måte uten å gå på kompromiss med kvalitet» sier Heskestad til Ølportalen. Han har selv lang fartstid i bransjen, noe som har vært med på å gi Lervig ny giv spesielt mot Vinmonopolet og dagligvare. Og det er sistnevnte som vil være katalysator for nyansettelsene, da Lervig Pils nå får nasjonal grunnlisting i hele Coop systemet. Dette er et kjempeskritt selv for et bryggeri av deres størrelse, men han er klar på at dette bare er nok et steg i «raketten».

«En listing hos Coop er kjempeviktig for oss, og det å øke staben vår vil være et viktig grep for å håndtere denne. Men det vil også gi oss mulighet til å ta enda bedre vare på eksisterende kontakter, og ikke minst re-etablere gamle kontakter og markeder for Lervig» avslutter Børge.

Bryggeriet lanserte åpnet i 2019 bryggeripuben Lucky i Bergen 2019. I 2020 utvidet de salget fra ølutsalget sitt «Lervig Canteen», til å også omfatte netthandel og hjemkjøring i fire av landets største kommuner.. De åpnet samme året bryggeripuben Lervig Local i Stavanger, og om ikke lenge lanserer de også Lervig Rackhouse, deres dedikerte fatlagrings konsept.

Den kommende stjernen til Lervig, som skal ut til samtlige Coop butikker i landet.

Vis 2 kommentarer

  1. Fantastisk det Lervig med Anders , Mike og Stein Erik i spissen får til
    Lykke til videre på ferden

  2. Jeg har aldri prøvd Lervig, hvis det smakte så godt som du sier, må jeg prøve det

Din e-postadresse vil ikke vises