Dagens ølanbefaling: Sleeping Village Wind Symmetry

Dagens anbefaling kommer fra Lasse Lukacs, på Sleeping Village Brewing sin honning IPA Wind Symmetry.

Dagens ølanbefaling: Sleeping Village Wind Symmetry

Sleeping Village Brewery
Wind Symmetry
IPA med honning
7,6%
0,44l
75,00
Farge: Tåkete, lys gyllen med kremete, tett skum
Aroma: Kremete og lett søtlig av lys malt, grapefrukt, mandarin, fersken og barnåler.
Smaker: God balanse mellom fruktig og bitterheten. Noe mer tropiske frukter med fersken, litchi og melon som fremtredende. Igjen er det grapefrukt og appelsin som tar sitruspreget, men med mer fyldig appelsinmarmelade liggende under. Humlebruken gir avveide toner i bitterheten, og det er en lett sødme fra honningen som ligger under det hele.

Velbalansert, kremete og med smooth karbonering er Wind Symmetry nok et spennende øl fra Sleeping Village. Det er en lett lek med kjente faktorer, men med en liten tvist som fungerer veldig godt i min gane.

Dagens anbefaling er fra Lasse Lukacs
Lasse Lukacs står bak bloggen lassel.blogg.no, er festivalsjef for Håndverksølfestivalen i Oslo og har ledet Ølportalens sensoriske smakspanel gjennom sommer- og juleølsmakinger siden 2016. Jobbet med mat og drikke siden tidlig 90-tallet

Skriv en kommentar