Ukens ølanbefaling: Lervig Blue Plate Special

Ølportalen har overtalt flere av de norske ølbloggerne til å dele sine ølanbefalinger på våre sider. De er med for å dele av sin erfaring og kunnskap, samt spre det gode ordet om øl til nettopp deg. Dagens ølanbefaling er Blue Plate Special fra Lervig

Ukens ølanbefaling: Lervig Blue Plate Special

Lervig
Blue Plate Special
BBA Maple Breakfast Stout 13,5% 0,375l kr 169,90

Farge: Uklar, dyp rødbrun med beige skum
Aroma: Masse kaffe, røstet malt, velstekt brød og lønnesirup i bakkant. Snev av kanel
Smaker: Herlig fylde og fløyelsmyk med rund karbonering. Her er det masse svart kaffe, men god sødme fra lønnesirup, karamell og sjokolade. Igjen kommer det hint mot kanel som sklir over i en bourbon-aktig kaffesmak. Mettende og god som en Blue Plate Special skal være.
Dette er en breakfast stout med lønnesirup som er lagret på bourbonfat.
En Blue Plate Special er en slags billig ‘dagens rett’. Eller vakkert formulert i prosa fra 1930-tallet «A Blue Plate Special is a low-priced daily diner special — a main course with all the fixins, a daily combo, a square for two bits»

Skriv en kommentar