Jørn Idar Kvig blir ny redaktør i Ølportalen

En av grunnleggerne av Ølportalen overtar redaktørstolen fra desember 2021, når Jørn Idar Kvig går inn i sin første periode som redaktør. Siden oppstarten av Ølportalen i 2012 har det vært 4 forskjellige redaktører, og han fortsetter dermed tradisjonen med en grunnlegger som ansvarlig for siden.

«Ølportalen hadde en veldig viktig posisjon i øl-Norge i mange år, og dessverre falt aktiviteten på siden de siste årene etterhvert som hverdagene har tatt mer og mer tid for skribentene. Mye takket være et initiativ fra ølaktivist Lasse Lukacs tok tidligere i år, har det igjen blitt aktivitet. «Jeg håper å kunne samle flere bidragsytere til Ølportalen i tiden fremover.» kommenterer Kvig.

Ølportalen oppsto da 6 av landets mest aktive ølskribenter møttes i 2011, og sammen etablerte Ølportalen i 2012. Dette var Tom Young, Tommy Holen Helland, Ove Haugland Jakobsen, Jørn Idar Kvig, Audun Paulsen Ibenholt og Sammy Myklebust. 1. januar 2013 ble siden lansert, og ble Norges beste nyhetsside for øl.

De siste årene har Ove Haugland Jakobsen stått som redaktør for siden, men vil gå tilbake til sin originale rolle som teknisk ansvarlig for Ølportalens utforming.

Skriv en kommentar