Ny ølfestival annonsert i Lillestrøm

Det forventes god stemning, når Gulating Pub Lillestrøm inviterer til ny ølfestival i juni.

Ny ølfestival annonsert i Lillestrøm

Etterhvert som Norge åpner opp igjen ser vi flere og flere arrangører annonserer både eventer og festivaler, og nå har Gulating Pub i Lillestrøm annonsert en ny festival 3. og 4. juni.

Gulating Ølfestival 2022 arrangeres i og rundt puben på torget i Lillestrøm, og vil være over to festdager med bryggerier, god mat og musikk begge dagene. På fredagen vil det være en sesjon å forholde seg til, men lørdagen vil ha to sesjoner. Ølportalen har ikke fått opplyst om det er tenkt forskjellig utvalg av øl på de to forskjellige sesjonene.

Fire bryggerier vil være tilstede, med Rygr Brygghus, Haandbryggeriet, Sleeping Village Brewing og Cervisiam. I tillegg kommer importøren Beerski, som har med seg Brewski og Duckpond. Vil du følge festivalen og lære mer, anbefaler vi eventsiden til festivalen som du finner her. 

 

Skriv en kommentar