Ny konsernsjef i Gulatinggruppen

Innkjørt kost til nye kroker

Ny konsernsjef i Gulatinggruppen

Daglig leder i Gulating Gruppen AS Tom Anders Solberg, klarte ikke snu skuta han fikk ansvaret for i februar i år.

Tom Anders Solberg har tatt over stillingen som konsernsjef i Gulating Gruppen AS.  Rolf Ivar Skår, som har vært konsernsjef siden selskapets oppstart i 2014 har gått over i stillingen som daglig leder for Guleng AS, Gulating Gruppens eget grossistledd,

Selskapet begrunner, i en pressemelding, endringene med et ønske om å løfte blikket og se framover i det som forhåpentligvis er sluttfasen av COVID-19, og på best mulig måte ruste Gulating og datterselskapene for fortsatt solid tilstedeværelse og vekst i det norske dagligvare- og pubmarkedet.

Solberg har jobbet i Gulating siden 2016, de siste årene som driftsdirektør i Gulating Gruppen AS og er i Brønnøysundregistrene oppført som daglig leder i Gulating Bygg AS. Gulatinggruppen startet som rene ølutsalg og har gjennom årene utvidet med puber og et aktivt grosistledd. Dette i en blanding av heleide bedrifter og franchise.

Påtroppende konsernsjef Solberg forteller følgende om selskapets målsetning:

Gjennom våre ølutsalg og puber skal vi også i årene som kommer bidra til bedre utvalg og lavere priser, og endre hvordan nordmenn forholder seg til håndverksøl og smaksopplevelser.

Vi ønsker Tom Anders lykke til i den nye jobben

Skriv en kommentar