Støttepils for kampanjen #StøttNorskUteliv

Lokalbrygg.no og Skifjorden har slått seg sammen for å hjelpe norsk uteliv med kampanjen #StøttNorskUteliv.

Støttepils for kampanjen #StøttNorskUteliv

Støttepils

I desember slo Lokalbrygg.no seg sammen med Skifjorden Bryggeri om ideen til #StøttNorskUteliv og Støttepils etter mange samtaler om hvordan pandemien har preget utelivet i landet vårt.
Bryggeriet har selv fått kjenne på restriksjonene, men det ligger i deres natur å heller kjempe, enn å gi opp. Så da brygget de en batch med pilsner og tar kun betalt for alkoholavgiften, hvor resten går som bidrag til #StøttNorskUteliv-kampanjen.

For veldig mange utesteder så har ikke støtteordningene strukket til eller det har ikke vært mulig å få kompensasjon for de mange små utgiftene som tilsammen gjør en stor andel av regningene.

Skifjorden Bryggeri på Håndverksølfestivalen i Oslo David S. Jacobsen

Det er en tung økonomisk bør som bransjen har båret på sine skuldre i snart to år, så bryggeriet og ølutsalgstedet på nett har lagt til rette for at ølinteresserte kan hjelpe samtidig som de slukker tørsten meg godt, norsk bryggerihåndverk.

Så da ble det kampanjen #StøttNorskUteliv og ikke minst ølet Støttepils, hvor alt overskudd av salget går rett til kampanjen, så etter avgifter, går 30 kroner fra hvert solgte øl til støtte til den norske utelivsbransjen.

Skifjorden Bryggeri står selvfølgelig for bryggingen av ølet og Lokalbrygg.no står for salget av denne ølen som er en pilsner.
Ølet har et fint preg av maltet, med karamell, strå, krydder og toner mot grovbrød, samt lett bitterhet av appelsinmarmelade i avslutningen.
Her har du muligheten til å gi et bidrag direkte til stedene DU bryr deg om, og ikke til nasjonale, generelle ordninger som ikke treffer spesifikt nok.

 

Skriv en kommentar