Hunsfos Bryggeri blir til ………. Hunsfos Bryggeri og Destilleri

Hunsfos Bryggeri har nå utvidet produksjonen til å også inkludere destillering.

Hunsfos Bryggeri blir til ………. Hunsfos Bryggeri og Destilleri
Teksten i denne saken er basert på artikkelen som ble publisert i FVN.

Frode Lian og Hunsfos bryggeri og Destilleri har nå begynt å produsere sterkere saker enn øl. Ifølge han er dette det første lovlige brennevin fra Vennesla. I første omgang er det snakk om vodka og gin. Med denne endringen har bryggeriet flere ben å stå på.

Hunsfos Bryggeri og Destilleri har i to år jobbet med utprøving og testing av alt fra smaker, design og navn. De siste ukene har produktene vært tilgjengelig på Hotel Norge, Boen gård og Hos Moi. I tillegg er planen at det også skal serveres i bryggeriets egen pub og på arrangementer og konserter i regi av Hunsfos Opplevelser.

Bryggeriet opplyser at de er i en prosess med å komme inn på tilleggsutvalget hos Vinmonopolet og i hyllene til de lokale polutsalgene i løpet av neste måned. De har valgt navnet «Nordic River» på produktene grunnet taxfreemarkedet, da det antas at et engelsk navn øker tilgjengeligheten.

Vi ønsker Hunsfos Bryggeri og Destilleri lykke til med sin utvidelse av produktsortimentet.

Denne saken ble først publisert av Brygg i Agder den 16. mars

Skriv en kommentar