BREW. Ny ølfestival i Oslo

Etter to magre år popper det opp ølfestivaler over hele landet igjen og Brygg Oslo arrangerer nå er ny, stor ølfestival i Oslo.

BREW. Ny ølfestival i Oslo

BREW er navnet på den nye ølfestivalen til Brygg Oslo, som blir en stor, internasjonal ølfestival i de gamle lokalene til Deichmann hovedbibliotek ved regjeringskvartalet i hovedstaden, nå kalt Det Gamle Biblioteket. Over 50 bryggerier fra inn- og utland samles for å hylle håndverksølet 29. og 30. april.

Brygg er et av landets største ølsteder, så nå har de invitert norske bryggerier og importører med sine bryggerier til festival i historiske omgivelser.

Festivalen vil ha tre sesjoner, en på fredagen og to på lørdagen. Alle bryggeriene stiller på de tre sesjonene, men ølet vil byttes mellom hver sesjon. De fleste ølene skal være unike for festivalen og ikke være tilgjengelig andre steder før den tid. Det blir food-trucks, musikk og god stemning to dager til ende og man kan kjøpe billetter til hver sesjon eller et weekend pass, samt de aller ivrigste kan kjøpe bonger på Brygg i forkant av festivalen.

Skriv en kommentar