Ny ølfestival i Trondheim

Ny ølfestival i Trondheim

En av landets beste regioner for øl får nå en ny ølfestival, Trondheim Craft Beer Festival ble nemlig annonsert 5. april. Bak festivalen står Tommy Holen Helland og Gulating Byhaven, og Helland legger ikke skjul på at dette er noe han har ventet lenge på å kunne annonsere. 

– Trøndelag er jo det beste stedet i Norge for øl, og nå som pandemien er over var det på tide å tromme sammen til en ekte ølfestival igjen. Det vil bli en unik ramme for festivalen gjennom vårt samarbeid med Lager 11, så vi vil kunne servere deilig håndverksøl sammen med ekte street food. Det er et konsept jeg ikke tror jeg har sett noen annen ølfestival har levert på tidligere. 

Glad kjøpmenn klare for festival!

Festivalen er en videreutvikling av Byhaven Ølfestival, som har blitt arrangert i 2019 og 2021. Det økes både i areal og antall bryggerier, som vil inkludere både lokale og internasjonale bryggerier. Selv om listen av bryggerier ikke er annonsert enda, har Ølportalen fått info at de lokale bryggeriene Hogne Brygg og Monkey Brew vil være å finne på festivalen. 

– Vi har de fleste bryggerier klare allerede, som vi vil annonsere i tiden fremover. Vi har allerede solgt ut alle early bird billettene på under et døgn, og ser frem til fullt hus til høsten. Jeg vet allerede at flere av bryggeriene tar med seg nye øl og noen sjeldenheter, så jeg håper på lange køer for noen av disse skal serveres, avslutter Helland. 

Festivalen arrangeres 24. september på Lager 11 i Trondheim og billetter kan kjøpes her.

Skriv en kommentar