To Øl City Festival 2022

To Øl inviterer bryggerier og ølnerder til stor ølfest første helgen i august

To Øl City Festival 2022

To Øl startet opp i 2010 og har vært rangert av Ratebeer som et av verdens 100 beste bryggerier siden 2012. De har vokst seg så store at de i tillegg til ølet de er ble kjent for, produserer de bla sprit, fruktvin, cider, cocktails og kombutcha i Tø Øl City i Svinninge på Sjælland, ca en times kjøretur fra København.

To Øl City er et 150.000 kvm stort område med bryggeri, destilleri, fatlagringsprogram, frukthage, renseanlegg for spillvann, serveringssted og butikk som To Øl har brukt lang tid på å tilpasse seg med tanke på å holde håndverket i fokus, produktivitet, bærekraft og etterhvert være selvforsynte på mange områder.

To Øl City Festival blir en ølfestival hvor man i tillegg vil kunne nyte cider, fruktvin, spiritus, live musikk, god mat og gode venner. Lervig, Lindheim og Solhøj Cider kommer fra Norge, men i tillegg kommer det mange spennende bryggerier fra Skandinavia, Europa og USA til festivalen i august måned.

Full oversikt over bryggerier samt hvordan du kjøper billetter til festivalen finner du på https://www.toolcityfestival.dk/.

Mer om To Øl og To Øl City finner du på hjemmesidene deres https://toolbeer.dk/

Skriv en kommentar