Oslo Mikrobryggfest gjenoppstår i pinsehelgen

Det blir atter en gang Oslo Mikrobryggfest i bryggerigården hos Grunerløkka Brygghus denne pinsen

Oslo Mikrobryggfest gjenoppstår i pinsehelgen

Etter noen vanskelige år med pandemi for både bryggerier og utesteder, står Kjetil Johnsen- også kjent som Bryggmester Pop- klar med åpne armer for å ta imot alle øltørste inn portene til bakgården på bryggeriet førstkommende helg.

Grunnleggeren av både puben og bryggeriet ivrer etter å inviterere både bryggerier og folk tilbake etter noen års opphold. «Det blir god stemning, godt øl, god mat, god musikk og gode mennesker. That’s it.» ler han hjertelig mens han forteller om eikerøkt brisket og hjemmelagede pølser som festivalmat.

Tradisjonen tro så blir det feiring av Oslo-bryggerier og ølet deres når tappekranene åpnes for Oslo Mikrobryggfest i lokalene til bryggeriet i Københavngata. Amundsen, Beerflag, Crow, Eik & Tid, Oslo Brewing Company, Nydalen, Sagene, Schouskjelleren og ikke minst Grünerløkka Brygghus selv stiller med skummende fristelser.

Så om du befinner deg i hovedstaden i pinsen, så går et av landets minste, men koseligste ølfestivaler av stabelen på Grünerløkka

Skriv en kommentar