Gulating etablerer sin første «flaggskipbutikk»

Gulating etablerer sin første «flaggskipbutikk»

Førstkommende torsdag åpner Gulating en ny butikk i Norges sjette største kjøpesenter, Storo Storsenter i Oslo. Det blir det 22. ølutsalget i kjeden, og det er en reetablering av kjeden i hovedstaden.

Mot slutten av 2021 ble nemlig de to Gulating-butikkene i Gunerius og på Grünerløkka overtatt og re-brandet av Bryggeriutsalget, der førstnevnte butikk ble lagt ned i sutten av april i år. Og det er nye franchisetagere som kommer inn, når når Roar Løvviken og Martine Elseth åpner butikken denne torsdagen.

– Vi ligger godt an, akkurat nå er vi i ferd med å fylle hyllene med godsaker og gleder oss til å åpne butikken for nye og gamle kunder i hovedstaden, sier Roar Løvviken i en pressemelding.

Lokasjonen skal det i hvert fall ikke være noe å klage på, da Storo Storsenter er det største kjøpesenteret i Oslo med sine 56.000m2. Dette virker som en oppgradering fra tidligere lokasjoner i Oslo som har vært mindre sentrale, og det spørs nok om det er dette som får driftsjef i Gulating Gruppen AS, Frank Naalsund, til å kalle dette en flaggskipbutikk.

– Vi har merket at vi har vært savnet i Oslo, og det er av stor betydning for oss å endelig være på plass på et av de største kjøpesentrene i byen. Gulating Ølutsalg Storo blir en skikkelig flaggskipbutikk, avslutter Naalsund.

Skriv en kommentar