Sjokkbrekk på Oslo-bar – tømte ølkjeller

Den lille ølbaren Bar Flagg opplevde forrige uke et sjokkbrekk som har kostet dyrt, da tyver brøt seg inn og fikk med seg øl for en verdi av over 10.000 kroner

Sjokkbrekk på Oslo-bar – tømte ølkjeller

Den lille ølbaren Bar Flag opplevde forrige uke et sjokkbrekk, da tyver brøt seg inn og fikk med seg øl for en verdi av over 10.000 kroner. Politiet spekulerer i at innbruddet har vært planlagt, da gjennomføringen var profesjonelt gjennomført og over på under 10 minutter.

– Alarmen gikk 03.21 og jeg var tilfeldigvis oppe med fortollingsarbeid, så vi fikk sendt ut vekterne umiddelbart. Det tok de ca. 12 minutter å komme frem, og da var allerede tyvene borte med all ølen fra kjellerlageret, sier medeier Ole Nygård Reksten.

Den lille puben har plass til ca. 30 personer, åpnet i 2020, og har som andre utesteder hatt en veldig tøff periode etter at de fikk åpne igjen etter pandemien. Dermed merkes nok dette innbruddet ekstra godt på en allerede presset økonomi, og de har fått en nedtrykkende nyheten om at forsikringen ikke dekker tapet da egenandelen for dem er på 15.000,-

– Selve innbruddet ble ikke oppdaget før dagen etter da barsjefen kom for å åpne, da vaktselskapet fokuserte på ytterdørene. Siden har politiet vært og sikret spor, anmeldelse er levert, samt at vi har oppgradert sikkerheten. Men det er klart det er trist, både grunnet de tapte verdiene, men også fordi vi hadde satt av mange flasker til lagring. Som f.eks Laika, samarbeidsbrygget mellom Beer Flag og Kinn Bryggeri, som skulle spares for å bli dratt frem en gang i året, avslutter Reksten.

Det er trist å høre at små aktører blir mål for slik målbevisst kriminalitet, og Ølportalen anbefaler en tur innom et av Oslo`s hyggeligste steder for en kald øl og god støtte.

Skriv en kommentar