Større utviding for Disko Brewing

Større utviding for Disko Brewing

I vakre omgivelser på Svensefjøset i Lier har Disko Brewing opplevd en kraftig økning i omsetning og produksjon, og tar nå store steg for å håndtere veksten. Nylig lyste de ut stilling som brygger, som en del av en større utviding av produksjonen. 

– Etterspørselen har blitt mer enn hva jeg alene klarer å håndtere, så dette er et fornuftig tidspunkt å utvide teamet. Som en del av utvidingen får vi også inn flere gjæringstanker, og en tappelinje til, sier bryggmester David Johannesen til Ølportalen

Bryggeriet har hatt en stabil økning i omsetningsøkning på 38% fra 2019 til 2020, og trenden fortsetter både i 2021 og så langt i 2022. De har fått større fotfeste spesielt på østlandet både med egne øl, og med kontraktsbrygging for firmaer som Marlobobo, Devil Project og Hooker Beer. Nesten 40% av produksjonen var kontraktsbrygg for Viken-bryggeriet i fjor, men Johannesen ser frem til en høst med mer utstyr og flere egne øl. 

Bryggmester David Johannesen. Foto: Disko Brewing

– Vi får en tappelinje fra Twin Monkeys, modell Gunnison, som vil håntere vårt volum godt og ikke minst gi oss muligheter til fortsatt vekst. Vi har samarbeid med Heidrun, men nå som vi får egen tappelinje kan vi være raskere ute med one-offs og nyhetere. Så folk kan forvente å se mange flere nyheter i hylla etterhvert enn hva vi har hatt til nå, avslutter en fornøyd bryggmester. 

Skriv en kommentar