Ny nisjefestival i Oslo

Ny nisjefestival i Oslo

Etter to magre festivalår har 2022 virkelig blåst i gang ølfestivaler over hele landet, og bryggeri-Norge kan rapportere om mer aktivitet og travlere helger enn på veldig lenge. Og innimellom de etablerte festivalene dukker det også opp nykommere, slik som den nye nisjefestivalen Oslo Lagerfest.

Festivalen er et initiativ fra blant annet den nystartede ølimportøren Le Bambocheur, en importør som utelukkende importerer lagerøl fra klassiske ølland som Tyskland og Tsjekkia.

På festivalplakaten finner man 8 bryggerier fra inn- og utlandet, inkludert Nydalen Bryggeri og Spiseri der festivalen vil gå av stabelen den 19 og 20 august. Med andre ord vil dette bli en kveld både i lagerens tegn, men også med lovnadder om ferskt, lokalt øl. Du kan følge festivalen på Instagram og Facebook.

Annonserte bryggerier til festivalen:

  • Rothaus (GER)
  • Vinohradský pivovar (CZ)
  • Lom Bryggeri (NO)
  • Balder Brygg (NO)
  • Brasserie Galibot (FR)
  • Mahrs Bräu (GER)
  • Beer flag Oslo (NO)
  • Nydalen Bryggeri (NO)

Skriv en kommentar