5-retter middag på Nedre Foss Gård med 7 Fjell og Bareksten

Aperitif inviterer til en uforglemmelig kveld på Nedre Foss Gård med en spesialkomponert 5-retters meny med drikke fra 7 Fjell Bryggeri og Bareksten Spirits som serveres til.

5-retter middag på Nedre Foss Gård med 7 Fjell og Bareksten

Denne kvelden åpner Nedre Foss Gård dørene for en unik middag. Kjøkkensjef Erlend Sætherø har satt seg i tenkeboksen og utviklet en meny som vil akkompagnere kveldens drikkevarer, og de er det ikke få av. Denne mandagen får NFG nemlig besøk av to av Vestlandets stoltheter; 7 Fjell Bryggeri og Bareksten Spirits. Deres representanter vil de guide deg gjennom en fantastisk 5-retters middag satt til førsteklasses drikkevarer.  

©7 Fjell bryggeri

7 Fjell Bryggeri brygget sine første dråper i 2013 og har siden den gang vært en stadig voksende aktør i ølverdenen som har stått for kvalitet, stabilitet og selvsagt også nyskapning. Hos 7 Fjell møtes tradisjonalister og innovatører som ved hjelp av det verdensberømte bergensregnet tryller frem de lekreste dråper. Denne kvelden får vi smake hele 10 av ølene deres, og både Tina Trengereid Bertelsen og Spencer Ward pakker sine gjøglertriks i kofferten og tar turen over fjellet for å gjøre oss del av deres verden for en kveld.

Sjefsdestillatør og gründer Stig Bareksten og Brand Activation Manager Kim Olsen (copyright: Bareksten)

Bareksten Spirits er hjertebarnet til Sitg Bareksten, som siden 2015 har vært del av Oss Craft Distillery i Bergen. Her fokuseres det på kortreist og bærekraftig produksjon, og Barekstens produkter er kjent for sine rene smaker som er inspirert av gamle tradisjoner. Allerede i 2017 vant Bareksten Botanical Gin dobbel gull i VM for brennevin, og denne bragden har siden da blitt gjentatt både i 2019 og 2021.
Fra Bareksten får vi besøk av Kim Olsen som vil gi oss et innblikk i Barekstens myteomspunnede verden.

Kveldens meny. Endringer kan forekomme.

Denne middagen vil by på utsøkte matretter, deilig drikke, og ikke minst spennende personligheter. 

Påmelding og mer informasjon finner du her

Skriv en kommentar