Klart for fullt hus i Trondheim

Klart for fullt hus i Trondheim

PRESSEMELDING:

Til helgen braker det løs på Sluppen og nesten alle billettene til Trondheim Craft Beer Festival 2022 er revet bort.

– Responsen har rett og slett vært overveldende, sier ølfestival-general Tommy Holen Helland. Nå har vi solgt ut alle dagspassene og kveldsbillettene, men fortvil
ikke – vi har fortsatt ledige billetter til første seksjon fra 12:00 – 16:00 lørdag
24.september 2022 på Lager 11 på Sluppen.

Festivalgeneral Tommy Holen Helland.

Holen Helland driver til daglig Gulating Ølutsalg Byhaven i Trondheim, og er i tillegg
medeier i kjedens butikker på Leangen, Steinkjer og i Mosjøen samt et midlertidig
utsalgssted på Amfi Orkanger. Han mener engasjementet gjenspeiler en stabilt
økende interesse for håndverksøl.

– Gjennom den daglige virksomheten i ølutsalgene ser vi at flere og flere kommer til
og er nysgjerrige på nye og spennende smaker, sier Holen Helland.

Den nye ølfestivalen springer ut av tidligere Byhaven Ølfestival, som har vokst ut av
sine lokaler fra 2019 og 2021. Årets arrangement ser dagens lys takket være et nytt
samarbeid med Lager11 på Sluppen, der hele 1600 innendørs kvadratmeter straks står klart til å ta imot øltørste gjester og 17 håndverksbryggerier fra inn- og utland. Holen Helland er storfornøyd med det nye vertskapet:

– Vi har hatt en veldig hyggelig og positiv dialog med Lager11 hele veien, og er storfornøyde med å etablere et samarbeid med en aktør som passer oss som hånd i hanske, i et område som er i en veldig spennende utvikling.

Langsiktig samarbeid
Ifølge Holen Helland er den største motivasjonen å tilby ølinteresserte folk fra Trøndelag og landet for øvrig en ny og trivelig møteplass, i tillegg til å gi små og lokale bryggerier en arena for vekst og synlighet. Han mener grunnlaget for en årlig, stor ølfestival i Trondheim er på plass:

– For å få hjulene i gang har vi i år fått 20 000 kroner i støtte fra Kjeldsberg, noe vi setter stor pris på. Med hjelp av glade gjester og gode samarbeidspartnere har vi tro på at årets arrangement blir det første i en lang rekke, slår han fast.

Når man samler et så stort publikum på ett sted for en heldags ølfestival, melder det seg også et behov for matservering. På Trondheim Craft Beer Festival kan øltørste festivalgjester velge fra Lager11s i alt åtte serveringssteder med spennende street food fra
alle verdenshjørner.

– Dette blir høstens gylneste anledning for å virkelig meske seg i gode smaker både i glass og på tallerken. Det er en fryd å ha en ølfestival med 8 street food restauranter som kan gi alle våre gjester mat fra hele verden, smiler festivalsjefen.

Skriv en kommentar