Lover ekte øl- og matshow

I dag ble Kulinarisk Ølsirkus 2023 annonsert, en stor ølkveld for over 200 gjester med flere øl- og matprodusenter tilstedet.

Lover ekte øl- og matshow

Ølsirkus AS annonserte i dag en ny storsatsning, når det inviteres til Kulinarisk Ølsirkus den 4. februar 2023. Ølsirkus drives av Jørn Idar Kvig som blant annet har skrevet to bøker rundt temaet øl og mat, og sier til Ølportalen at dette er noe han har hatt på tegneblokken i mange år.

– Det å kunne glede andre med gode smaksopplevelser ved å kombinere øl og mat, er noe jeg har gjort i et tiår allerede. Men jeg føler liksom ikke at jeg har kunne «tatt det helt ut», og det er målet med Kulinarisk Ølsirkus 2023, nemlig å vise hvor nivået på øl og mat kan ligge, sier Kvig.

Det avsløres ikke for mye i det som er publisert så langt, men det loves 5-retter, flere bryggerier og produsenter som en del av kvelden. Men «Ølkokken» kan love at det vil bli stor valuta for pengene.

– Jeg har invitert med meg noen av de beste folka synes jeg, som skal skape en magisk kveld til 200 gjester. Kokker som kjenner det å bruke øl som råvare og tilbehør til mat, bryggerier som jeg vet bryr seg om å lage øl som går til mat og ikke minst flere matprodusenter som leverer fantastiske råvarer.

Arrangementet skjer den 4. februar 2023, klokken 19.00 på Grorud Samfunnshus. Billettene slippes 31. oktober klokken 12.00.

Disclaimer: Jørn Idar Kvig som driver Ølsirkus AS, er også redaktør i Ølportalen

Skriv en kommentar