Åpningstider for jul og nyttår 2022

Åpningstider for jul og nyttår 2022

Vi nærmer oss jul og alle ølnerder vet selvsagt, eller burde i det minste vite, at juleølet bør være handlet inn nå. Hovedgrunnen til dette er selvsagt at enkelte godsaker i små batcher er utsolgt lenge før første adventslys er tent. Kø er en annen grunn.

År etter år er en av dagene rett før jul, gjerne Lillejulaften, årets travleste dag på polets butikker og i år toppes dette av at Julaften er på en lørdag. Dermed er det en vanlig arbeidsdag, med den komprimerte handlingen det medfører, som er siste mulige shoppingsdag for øl og dram til julefeiringen.

De GENERELLE åpningstidene for vårt statlige sterkølmonopol er:

Vinmonopolet melder også at de fleste butikkene er åpne til 18:00 gjennom hele uke 51 (19-23/12)

De største utsalgene er åpne til 18:00 på hverdager, mens en del stenger 17:00.

Dersom du er på reise bør du også være oppmerksom på at de minste utsalgene gjerne er kun er åpne fra torsdag til lørdag, og enkelte fra tirsdag til lørdag. Åpningstider for ditt nærmeste polutsalg vil alltid være tilgjengelig i Vinmonopolets finn-butikk oversikt.

Vis kommentar

Det er stengt for kommentarer til denne artikkelen.