Medaljedryss til norske bryggerier i England

Medaljedryss til norske bryggerier i England

For andre året på rad ble European Craft Beer Awards arrangert i London, med noen av Englands mest anerkjente øldommere og innkjøpere. Disse har bedømt øl, mjød og sider fra hele verden i over 50 stiler, og forrige uke kom resultatene med flere norske vinnere.

Og det var spesielt Ålesund-bryggeriet Molo Brew som kom ut av det med en tyngre premiesekk, da de vant hele 5 medaljer for sine øl. Siden de åpnet dørene sine i 2016 har de etablert seg som et av de beste stedene for øl i Møre og Romsdal, og disse prisene vil være med på å videre etablere stedet på øl-kartet.

Five out of Five isn’t bad
– Som med enhver virksomhet er det flott å bli belønnet for hardt arbeid. Å vinne disse prisene på Craft Beer Awards er en god bekreftelse på vårt harde arbeid og dedikasjon til håndverket vårt. Vi er veldig stolte av bryggeriet, kjelleren og laboratoriearbeidet vårt, så det er flott å bli anerkjent for det. Priser for oss er en fin måte å vise vår lille by Ålesund at det er ting å glede seg over, sier bryggmester Randy Jensen til Ølportalen.

  • Gull – Haze N Chill – Molo Brew – kategori American Pale Ale, New England Pale Ale, American IPA, New England IPA 
  • Gull – Hellelujah – Molo Brew – kategori Helles, Munich Helles, Vienna Lager
  • Gull – Fatlagret Julesnadder – Norumbryggeriet – kategori Wood Barrel Aged
  • Gull – Humbler Than Thou – Molo Brew – kategori American Amber, Barleywine
  • Gull – Instant Hero – Molo Brew – kategori Czech Pilsner, German Pilsner, International Pilsner
  • Sølv – Cheeky Chappie – Molo Brew – kategori Fruit Ale, Experimental Sour Ale, Fruit Sour Ale

Bryggeriet har gjort det godt i konkurranser tidligere, da de vant 3 medaljer under European Beer Challenge. To av disse medaljene var for øl som de vant med forrige uke også, nemlig Hellelujah Hells og Instant Hero.

– Fem av fem er ikke dårlig, spesielt når fire er gullmedaljer, og den andre er sølv. Forhåpentligvis vekker disse mer interesse for håndverksøl i lokalsamfunnet vårt, og forhåpentligvis gir det folk en følelse av trygghet når de vet at når de kjøper et produkt fra oss på Molo, får de vårt beste, avslutter Jensen.

Skriv en kommentar