Nøisom feirer 10-års jubileum

Siden oppstarten den 12.12.12 har bryggeriet i Fredrikstad utviklet seg fra et dugnadsbasert prosjekt til en seriøs og sterk bedrift som produserer noen av byens mest kjente merkevarer.

Nøisom feirer 10-års jubileum

Visjonen er fortsatt å brygge skikkelig gode øl som både bryggeriet og kundene vil nyte igjen og igjen. I de senere år har Nøisom også hatt suksess med Tungtvann cocktails og Tundra tonic. Disse produktene har høy kvalitet og har blitt solide utfordrere til importerte merkevarer.

I disse dager jobber Nøisom med den største satsningen siden bryggeriet ble startet opp for ti år siden. Det store lageret har nå blitt en del av produksjonslokalene, da de har fått på plass tappeutstyr for bokser, som de vil starte produksjonen med sine mest kjente merkevarer allerede nå i desember.

De har også kjøpt et mindre bryggerioppsett for økt fleksibilitet i produksjonen inn mot HoReCa og ikke minst Vinmonopolet, og med det rigger de seg til for å treffe større kundegrupper og markeder enn tidligere.

Ølportalen ønsker plankebyens stolte bryggeri gratulerer med 10-års jubileet

Skriv en kommentar