Heidrun tapperi fusjonerer med irsk markedsleder

Heidrun Tapperi fusjonerer med irske Bevcraft Group ltd og blir med det europas største leverandør av mobile tappe tjenester og emballasje til mikrobryggerinæringen.

Heidrun tapperi fusjonerer med irsk markedsleder

Det nye selskapet opererer med mobile tappelinjer, digitale boks dekor printere samt boks distribusjon fra 7 lokasjoner i Norge, Irland, England og Nederland og betjener 400+ Bryggerier i Europa.

Selskapet vil ha 40+ ansatte igjennom sine baser i Sandefjord (Norge), Breda (Nederland), Mullingar (Irland), St.Helens (UK), Peterborough (UK), Basingstoke (UK), Leeds/Bradford (UK).

Bevcraft Group ble grunnlagt i 2016 av Darren Fenton og Ciaran Gorman.
Selskapet har opplevd stort vekst siden oppstarten og i 2022 ble Bevcraft Group listet som nr. 165 på FT1000 (Fastest Growing Companies) i Europa.
Selskapet har nylig også investert i digitale dekorprintere for bokser, som er noen av de første av sitt slag i Europa.

«Vi har samarbeidet tett med Bevcraft siden oppstarten og at vi nå fusjonerer føles på mange måter som en naturlig utvikling av dette samarbeidet. Fusjonen styrker oss på alle områder og vil gi våre kunder et enda bredere tjeneste og emballasje tilbud/utvalg. Grunnlaget for videre vekst er på plass og vi ser positivt på fremtiden til tross for de turbulente tider i Norge og Europa» skriver Heidrun på sin egen Facebook side.

Skriv en kommentar