Hjemmebryggersimulatoren Brewmaster

Den britiske videospillutvikleren Auroch Digital har avslørt hvordan teamet undersøkte og omfavnet håndverksølkultur for å lage Brewmaster: Beer Brewing Simulator.

Hjemmebryggersimulatoren Brewmaster

Spillet, som ble utgitt i september 2022, lar spillere oppdage, lære og mestre kunsten med å brygge øl hjemme. For å gi en autentisk opplevelse var utviklingsteamet lidenskapelig opptatt av å forstå vitenskapen om brygging, kulturen i håndverksølindustrien, og ble til og med cicerone-sertifiserte ølkjennere i prosessen.

Teamet drakk mer enn 500 forskjellige øl under utviklingen, som de selv sier « for å virkelig forstå bransjen».

Gjennom sitt arbeid fikk Auroch Digital-teamet endret sine forutinntatte ideer om smak og øldrikking, da de innså i prosessen at det å drikke håndverksøl er så mye mer enn bare å ta et glass. Det blir en livsstil.

«Før jeg startet på Brewmaster-spillet, trodde jeg at all øl var det samme,» sier Peter Willington, produksjonsdirektør hos Auroch Digital, og fortsetter «Vi fikk raskt utfordret våre tidligere synspunkter og ble raskt dratt inn i ølets fascinerende og innbydende verden».

«Jeg hadde ingen anelse om at øl kunne smake som mango, mørk sjokolade eller tyggegummi, og jeg kom til å sette pris på spekteret av ølstiler, temperaturen på det, og til og med glassene det serveres i» avslutter data- og ølnerden.

Hjemmebryggingssimulatoren finner du her: Brewmaster — Auroch Digital

Skriv en kommentar