Lyst til å bli brygger på heltid?

Austmann Bryggri er på utkikk etter en som kan holde liv i kjelene mens bryggeren har permisjon.

Lyst til å bli brygger på heltid?

I forbindelse med at en av våre ansatte skal ut i fødselspermisjon til høsten søker vi en ansvarlig, grundig og nøyaktig erstatter som kan bidra til produksjon av ulikt øl til høy kvalitet. Arbeidet vil i varierende grad innebære alle praktiske oppgaver forbundet med bryggeprosessen; forberedelse av råvarer, rengjøring av tank og utstyr, brygging, oppfølging av produkt på tank, og tapping av øl, samt forefallende vedlikehold av brygghus og tappelinje. Arbeidet innebærer en del løfting så søker bør være i fysisk form til å løfte og flytte maltsekker og ferdigpakkede kolli på 10-25kg.

Dette er hentet ut fra stillingsutlysningen deres. Send inn en søknad og bli med på det lille eventyret som skapes på Sluppen, Trondheim.

Skal du sikre deg drømmejobben må du slenge deg rundt med det samme, da de ønsker å ansette så fort som mulig. Les hele stillingsutlysningen her.

Skriv en kommentar