Nå kan du få en bedre Guinness opplevelse hjemme

Guinness har nå lansert en 'ultrasonisk' duppedings som kalles Nitrosurge for å gjøre hjemmeopplevelsen av Guinness mer lik slik den er på puben

Nå kan du få en bedre Guinness opplevelse hjemme

©Guinness

Guinness, med sin distinkte mørke nyanse og kremet skumtopp, er et øl ulikt noe annet. Å skjenke det irske brygget fra en boks hjemme kan imidlertid aldri helt matche opplevelsen av å få det servert ferskt fra kranen på en pub. For å løse dette problemet har ingeniører ved bryggeriet i Dublin laget en «ultralyd»-enhet kalt «Nitrosurge», akkurat i tide til St. Patrick’s Day.

Den innovative dingsen som koster ca 300 kroner, som nå er tilgjengelig hos Tesco i Storbritannia etter lansering i Irland i september 2021, festes på toppen av en Guinness-boks og lager en perfekt og rett væskestråle, som etterligner teksturen til en halvliter som skjenkes under trykk på puben.

Guinness ble nylig det mest solgte ølet på britiske puber for aller første gang, så selskapet har som mål å gjøre det mulig for tilhengere av det sorte gullet å nyte det todelte skjenkingsritualet hjemme også. Neil Shah, leder for Guinness i Stor-Britannia forteller: «Vi vet at folk vil ha muligheten til å nyte den ikoniske todelte skjenkingen og den kalde, kremete smaken av Guinness uansett hvor de er. Med Nitrosurge har vi flyttet grensene for teknologi for å gi Guinness fans en forbedret skjenkeopplevelse som gir vakker, velsmakende Guinness hver gang.»

På puber utfører barpersonalet vanligvis den «berømte» todelte skjenkingen; skjenker to tredjedeler av glasset og lar boblene sette seg før de heller den resterende tredjedelen. Å helle en boks eller flaske med Guinness hjemme kan imidlertid føre til at man øker sirkulasjonen som skaper et større skumhode og dermed forlenger tiden mellom første og andre helling. Nitrosurge løser dette problemet ved å tillate brukere å gjenskape en perfekt strømlinjeformet skjenking som fra pubens ølkraner.

Guinness håper å tilby en forbedret opplevelse til sine fans med Nitrosurge-enheten, som leverer den kremete smaken av en Guinness rett fra boksen.

Bakdelen er selvfølgelig at Nitrosurge kun passer spesialdesignede bokser som ikke overraskende koster litt mer enn vanlige Guinness-bokser

Skriv en kommentar