Tommy Holen Helland ny redaktør på Ølportalen

Tommy Holen Helland tiltrer som redaktør nok en gang - og nå vil han ta Ølportalen til nye høyder!

Tommy Holen Helland ny redaktør på Ølportalen

Etter et drøyt år i stolen gir Jørn Idar Kvig seg som redaktør i Ølportalen. Han har i denne tiden jobbet med resten av redaksjonen for å få Ølportalen tilbake som landets største ølblogg. Vi takker han for en god jobb, og nå er det opp til ny redaktør og resten av teamet å fortsette denne gode trenden.

Tommy Holen Helland er, i likhet med Kvig, en av de originale grunnleggerne av Ølportalen og har allerede en periode bak seg som redaktør. «Jeg måtte derimot ta steget tilbake i 2015, da jeg ble med i oppstarten av Gulating Ølutsalg i Norge» forteller han til Ølportalen.

Han forteller at de siste 8 årene har vært som å leve i en drøm. Drive ølbutikker, holde ølsmakinger og fremsnakke norsk håndtverksøl, i tillegg til å arrangere ølfestival i Trondheim.
«Jeg ser nå at Ølportalen er mer viktig enn noen gang for å få frem de små historiene, de gode samtalene og ikke minst fremsnakke det fantastiske ølet som blir brygget i hele landet fra Lindesnes i sør til Svalbard i nord» fortsetter Ølportalens nye redaktør.

«Jeg håper at Ølportalen kan bidra til dette, og at jeg med mine skribenter kan få synligjort norsk øl.

Dere trenger Ølportalen og Ølportalen trenger dere» avslutter den blide trønderen.

Hvis det er noen historier, nyheter, smakinger, arrangementer eller ølfestivaler dere vil at vi skal skrive om? Ikke nøl med å sende en mail til tips@olportalen.no.

La oss gjøre 2023 til et år i ølets tegn. Skål!  

Skriv en kommentar