Brygg åpner ny avdeling i Drammen

Brygg, som er en kjent bar i Oslo, åpner en ny avdeling i Drammen og lover å bli byens nye øldorado.

Brygg åpner ny avdeling i Drammen

Selv om de har tilgang til flere etasjer og vil utvide, vil Brygg Drammen først starte med å åpne førsteetasjen. Og det satses stort i Drammen sentrum med to barer, 30 tappelinjer, over 200 flasker og bokser med forskjellige øl i skapene, alt dette bare i den første etasjen.

De har et pop-up kjøkken, som vil rullere mellom forskjellige stiler og konsepter, lik de har hatt på Brygg Oslo. Og det er selvfølgelig gjenkjennelig interiør som går igjen ved Drammensfjordens bredder.
Lars Fiske sin særegne stil er selvfølgelig tatt med videre fra hovedstadsbaren som de bare murveggene og litt rustet stål her og der, så det er flere sanser som skal kiles når dørene åpnes hos Brygg Drammen første kommende uke.

Og det blir også muligheter for bordtennis og brettspill, ølkurs, ølsmakinger, god kaffe og arrangementer for å friste ølhunder og ølhunner fra Konnerud og forbi.

På onsdag 19. April lover Brygg Drammen-gjengen musikk fra DJ over alle høyttalerne, smakinger, kunnskapsdeling, litt å tygge på, og masse godt på tapp som du trolig ikke har smakt før!

Så er du i området, er det er god grunn til å stikke innom øldoradoet på Bragernes Torg.

De var ikke helt ferdig med interiøret når vi var innom

Skriv en kommentar