Kinn Bryggeri søker ny hovedbrygger

Har du lyst til å jobbe for et av Norges beste bryggerier? Nå har du muligheten.

Kinn Bryggeri søker ny hovedbrygger

Espen Lothe og bryggverket. Den kvite "klossen" er steam-maskina og til høgre ser de tappeanlegget.


Det famileeide bryggeriet ble grunnlagt i 2009 i Florø av den lidenskapelige, og anerkjente hjemmebryggeren, Espen Lothe og hans kone Ann-Magritt. Bryggeriet har blitt et av de mest kjente håndverksølmerkene i Norge og fortsetter å vokse. Kinn fokuserer først og fremst på belgiske og britiske ølstiler, og er et av få bryggerier i regionen som benytter seg av åpne gjæringsanlegg og flaskekondisjonering. Kinn har i dag to lokasjoner, en bryggeripub, «Vesle Kinn», som også huser fatlagringsprogrammet samt det store produksjonsanlegget som ligger i utkanten av byen.

På grunn av at en av deres ansatte har bestemt seg for å returnere til Østerrike etter et halvår i jobben, har de en ledig stilling på Kinn Bryggeri som hovedbrygger, eller Lead Brewer.

Ideelt sett vil kandidaten være ansvarlig for bryggeriet og fatkjelleren. Dette vil bety:

  • Styre bemanning av kjeller og bryggerhus
  • Å diskutere emballasje og produksjon med emballasjesjef og produksjonssjef – dette betyr også potensielt hjelp med emballasje når emballasjesjefen er borte
  • Ansvarlig for brygging på 40hl PSS bryggeriet
  • Vedlikehold av bryggeriet og programmering av bryggeriet
  • Generell kjellerdrift
  • Sjekke vannkjemien til dampgeneratoren
  • Sjekk at det er nok råvarer til ukens brygg
  • Grunnleggende kunnskap om klassiske ølstiler, spesielt britiske, belgiske og kontinentaleuropeiske
  • I tillegg kan det være påkrevd å representere selskapet på enkelte arrangementer i Norge fra tid til annen

Siden denne jobben er i Norge forventes det ikke at du snakker norsk (eller et beslektet språk), men at man har en vilje til å lære språket vil være fordelaktig. Selskapet har allerede en 50/50 deling av engelsk og norsk språk. Alt som er nødvendig for å bestilles eller tas på norsk, vil vanligvis bli ordnet av en norsktalende eller av produksjonssjefen – med mindre kandidaten er komfortabel med et nordisk språk.

Bryggeriet ligger i Florø, en liten by på vestkysten av Norge, kun 4 timers kjøring til Bergen og 1 time med fly til Oslo. Det er mange muligheter for fotturer, kajakkpadling, fiske etc. På grunn av beliggenheten til bryggeriet ser Kinn mer etter noen som vil passe inn i bedriften og kulturen. Selv om Florø ikke er helt i nord, har mørket om vinteren og den landlige livsstilen på Vestlandet vært et tema for noen av bryggeriets tidligere ansatte, så det vil legges vekt på å passe inn i kulturen og levemåten i rekrutteringsprosess.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Daglig leder og eier:
Espen Lothe e-post: el@kinn.no TLF: +47 47933191

Produksjonssjef:
Andrew Rathband e-post: ar@kinn.no TLF +47 97342389

For å søke send din CV og følgebrev til el@kinn.no innen 25.4.23

Viktig merknad: Kun søkere med rett til å jobbe i Norge eller EU vil bli vurdert. For britiske statsborgere er det mulig å få arbeidstillatelse, men dette kan ta opptil 4 måneder og er svært avhengig av bakgrunnen din.

Skriv en kommentar