Bergen Craft Beer Fest gjenoppstår under Nattjazz

Bergen Craft Beer Fest arrangereres fredag 2. og lørdag 3. juni i forbindelse med årets Nattjazz

Bergen Craft Beer Fest gjenoppstår under Nattjazz

BCBF Reboot 2023.
Bergen Ølfestival er en frivillig non-profit organisasjon som har arrangert ølfestivaler siden 2012 i Bergen. Bergen Ølfestival arrangeres på høsten, og presenterer kun norske bryggerier.

I 2016 ble Bergen Craft Beer Fest lansert for første gang, der fokuset har vært å presentere internasjonalt ølhåndverk av høy kvalitet. Da pandemien stengte landet i mars 2020, var arrangørene bare noen få uker unna å sette i gang den feteste Bergen Craft Beer Fest noensinne. Det var en line-up de var superfornøyde med, som ble toppet med toppet med legendariske Bokke fra Belgia, billettsalget gikk strålende, og alle gledet seg som små barn til julaften. Det gikk som det gikk, og i 3 år har det ikke vært mulig å arrangere.

Men de har klødd i fingrene…
Da landets feteste jazz festival, Nattjazz, spurte arrangørene om ikke det kunne gjøre bli arrangert noe sammen, heiv de seg rundt. Det var en ypperlig anledning til å vekke BCBF opp igjen og de starter forsiktig, og satser på å vokse naturlig og være tilbake i godt gammelt slag de kommende årene.

Festivalen foregår i Hallen USF, byens nye storstue, fredag 2. juni og lørdag 3. juni, som også er avslutningshelgen for Nattjazz 2023.

Du kan kjøpe billett til bare ølfestival, eller kombo-billett øl+jazz.
https://no.bcbf.no/

Hallen er også stedet for årets Bergen Ølfestival i september, og er en nydelig lokasjon for det Bergenske publikum. Tak over hodet og masse plass. Det blir presentert et knippe utenlandske bryggerier som ikke har vært i Norge før, og krydrer med et knippe norske kvalitetsbryggerier. Som alltid satser vi på høy kvalitet, godt håndverk og god stemning. Det er bare å begynne å glede seg.

Skriv en kommentar