Bryggeripasset 2023

Bryggeripasset for 2023 er nå tilgjengelig fra Bryggeri- og Drikkevareforeningen

Bryggeripasset 2023

Etter første nedstengning i pandemi-året 2020 var hele Norges befolkning på reisefot innenfor egne landegrenser. Bryggeri- og drikkevareforeningen så en mulighet til å sette sine medlemmer på kartet og å utformet en kampanje som kunne bidra til økt synlighet og turisme til foreningens mange medlemmer og bryggerier.

På Bryggeripasset.no, eller hos bryggeriforeningens medlemmer, kan du bestille et fysisk pass som du kan få stempel i ved å besøke de ulike bryggeriene på kryss og tvers i landet.

Vinn besøk til Klostergården

Samle 10 eller flere stempler i Bryggeripasset i 2023 og vær med i trekningen om en avslappende helg for to personer på fantastiske Klostergården på Tautra.

For å delta må du sende inn bilder av stemplene i Bryggeripasset innen 01.12.2023.  Listen med bryggerier som er med i kampanjen finner man på bryggeripasset.no, samt mulighet til å bestille passet direkte hjem.

Skriv en kommentar