Amundsen bryggeri starter eget utsalg

Bryggeriet på Hauketo i Oslo starter HopStore og vil selge egne ølsett til hjemmebryggere.

Amundsen bryggeri starter eget utsalg

«Vi spurte oss selv «Hvorfor la andre selge til hjemmebryggerne når vi kan lage egne ølsett?». Det er jo de samme ingrediensene vi bruker i vår egen produksjon. Vi er overbevist om at HopStore vil være konkurransedyktig både på kvalitet, pris, rask levering og kundeservice» sier Geoffrey Jansen van Vuuren, daglig leder i Amundsen Bryggeri til Finansavisen.

©Geoffrey Jansen van Vuuren

Andre bryggerier har også solgt ferdige ølsett til hjemmebryggere tidligere, enten gjennom egne utsalg eller Bryggselv, Ølbrygging og Brewshop, men Amundsen setter opp sitt eget utsalg på nett og vil kun selge ølsett ulik de andre hjemmebryggerbutikkene.

«HopStore blir ikke helt lik konkurrentene. De tilbyr også kokekjeler og annet utstyr, mens vi utelukkende skal satse på råvarer; ølsett med malt, humle og gjær. Amundsen Bryggeri kjøper inn råvarer i store kvanta, og har gunstige innkjøpspriser. Derfor kan HopStore også tilby gode priser» sier Arne Leon Bjørndal, i HopStore til Finansavisen. Bjørndal har tidligere jobbet i CraftCo med bla salg til hjemmebryggere.

HopStore vil starte med å selge ølsettene med Ink & Dagger, Hopbliminal Messages, Everyday Hero, samt Apocalyptic Thunder Juice, i tillegg til salg av råvarer til andre bryggerier, hjemmebryggbutikker og forhandlere.

«Hjemmebrygging er en sterk tradisjon i Norge, og vi har alltid vært åpne rundt våre oppskrifter. Det er ikke viktig for oss om ølet brygges hjemme eller her. Vi har det samme personalet og det samme lageret, så vi får ikke høyere utgifter ved å lansere HopStore» avslutter Jansen van Vuuren.

Skriv en kommentar