Brygg Selv og Craft Co konkurs

I forrige uke begynte det å murre i hjemmebryggemiljøet at Brygg Selv var konkurs. Igår kom bekreftelsen.

Brygg Selv og Craft Co konkurs

En era er over. Brygg Selv har i over ti år holdt hjemmebryggere med både humle, malt og gjær, men nå ser det ut som om det eventyret er ferdig. På mandag ble dette lagt ut på deres Facebooksider

Faksimile: https://www.facebook.com/Bryggselv/

Ølportalen har vært i dialog med flere av bryggeriene og butikkene som kunne ha vært berørt, og vi har ikke fått noen indiksjoner på at konkursen skal bli et problem for salg av hjemmebryggeutstyr eller produksjon av øl hos de mindre bryggeriene.

Både Monkey Brew, Raus Bryggeri, Slakteren Bryggeri, Tapp&Kork samt Nøgne Ø har flere eller helt andre leverandører av råvarer og blir dermed ikke berørt i stor grad. Det er vel noe verre med butikkene som selger hjemmebryggerutstyr, men disse har også flere leverandører å støtte seg på. Den gruppen som merker dette mest er nok de som har hatt en butikk å gå til i Stavanger, Oslo-området og på Sørlandet, og som nå ikke har det lengre.

Ølportalen har forsøkt å komme i kontakt med noen fra Bryggselv/CraftCo.

Skriv en kommentar