7Fjell Bryggeri feirer 10 års jubileum

"TJOHEI OG HÅ! VI FYLLER 10 ÅR!!" åpner invitasjonen fra 7 Fjell bryggeri med og det er en fest vi selvfølgelig anbefaler alle som har mulighet å besøke.

7Fjell Bryggeri feirer 10 års jubileum

Ølet på bildet er ikke det samme som er omtalt i teksten, men i det minste fra samme bryggeri.

7 Fjell Bryggeri er stolte av å kunne invitere til en heidundranes lørdag på bryggeriet for å markere at dehar fått holde på med det de liker aller best i hele 10 år.

Selv om de feirer bursdag, så sier de at du ikke trenger å ta med gave, så lenge du tar med godt humør, og tar spanderbuksene på.

Denne dagen utvides serveringen til hele uteplassen nede OG inne i bryggeriet for at man skal få mest mulig boltreplass til alle. Det blir besøk fra åtte andre bryggerier og ett sideri, mat i Bergensklasse, pølser, brus og popcorn.

For at flest mulig skal ha anledning til å komme å feire med jubilanten har arrangementet gratis inngang, samt brus og pølser til de under 18 som slår følge med en eller flere foresatte.
Det blir foodtrucks, underholdning og noe godt i glasset, festival-style! 

Arrangementet varer helt til klokken 23:00, men de under 18 år må ta farvel kl 15:00. 

For å oppsummere: 

– HOPPESLOTT pølser, brus og sukkerspinn for de yngste! 

– STAND UP på Ækte Bærgensk med selveste Christoffer Schjelderup! 

– MAT for salg: Bien disker opp med pizza, burger og veggisburger. Simple and Delicious med latin street food og våre venner på Hallaisen selger deilig is. 

– ØLFESTIVAL: Som seg hør og bør i en bursdag får vi bursdagsgjester på besøk! Cervisiam, Haandbryggeriet, Ægir, Lervig, Oud Beersel, Vibrant Forest, Monkey Brew, Kvestad Sideri og Kinn tar turen til Bønes og lager ølfestivalstemning! 

– LIVE MUSIKK på kvelden med Spesific Moments. 

– MINIMARKED fram til klokken 18:00. Her kan man kjøpe med seg diverse ting fra flinke lokale produsenter. Bergen Kaffebrenneri, Fjåk Sjokolade, Bønes Gårdsmat og Norwegian Soda Co. Vestbrygg stiller også med stand, vi er jo tross alt på et bryggeri. 

– KAFFESMAKING med Bergen Kaffebrenneri klokken 13.30 og 17.15. BKB har laget en egen jubileumsblend til oss som også vil være tilgjengelig for salg i minimarkedet. 

– TATTOVØR! Ja, du leste riktig. Etter overveldende suksess og senebetennelse for tatovøren vi hadde på besøk på 5års-jubileet, stiller vi denne gang to opplagte og uthvilte blekkskrivere til fri forlystelse. Få deg en gratis 7F logo du også. 

Det blir oppvarming med Åpent Bryggeri som vanlig dagen før. 

Det eneste som er nytt er at 7F har 3 ulike billettyper tilgjengelig denne gangen

100,- Inngangsbillett Åpent Bryggeri fredag 30.06.

200,- Inngangsbillett til jubileumsfest. Inkluderer én bong og ett jubileumsglass til odel og eie. (fler glass kan også kjøpes)

250,- for alt nevnt over! 

Åpent fra kl. 12.00 – 23.00! (12-15 for barn under 18 år)

Dersom været ikke skulle være på lag med oss på lørdagen har de selvsagt både en plan b og c. Det er altså ingen grunn til å ha det kjipt hjemme, når du kan ha det fett med feststemte jubilanter!

Skriv en kommentar